SELSKABSLEGE

Hvad er en fest uden en selskabsleg? & -Hvordan får du den perfekte aften?

Selskabslege er en vigtig del af en god fest, hvis man gerne vil skabe god stemning og ryste gæsterne sammen. Selskabslege kommer i mange afskygninger, men vi kan hjælpe dig med, at skræddersy den perfekte aften med præcis de lege, der passer til dig og dine gæster. Men, intet arrangement kan blive unikt, uden dig!  Vi tror på, at det er den personlige kontakt, der gør en forskel.

Har du spørgsmål så er du velkommen til at skrive til os på Chatten – eller sende os en mail.
Vi besvare dit spørgsmål så hurtigt som muligt.

En pris er svær at fastsætte da alle vores lege tilpasses individuelt til dit behov, men ønsker du et af vores standardprodukter så vil et vejledende tilbud være ca. 500 Dkk + moms pr. selskabsleg.
Kontakt os på mail eller telefon så vi får afstemt forventninger og muligheder med det samme. Intet er for småt til, at det kan blive stort!

Det kan være, der ikke skal så meget til? Måske løser vi det sammen på vores første samtale.
Hvis du ønsker det, så sender vi kvit og frit en af vores “lege hjælpere” ud til dig, så vi i fælleskab kan få afstemt ønsker og forventninger.

Vi har udviklet APP’en, Selskabslege JMV, til dig der ønsker tonsvis af inspiration og ideer.
På APP’en finder du mange selskabslege og forskellige Teambuilding øvelser.
APP’en finder du på GOOGLE PLAY & I APP STORE – Her har vi samlet ALLE vores lege, så du roligt kan sidde og blive inspireret i forhold til, hvilke ønsker og behov du måtte have.