TEAMBUILDING

Gode Teambuilding arrangementer er guld værd for en virksomhed. Sådanne arrangementerne skaber nemlig stor udvikling i forhold til samarbejde, løsning af problemstillinger, og styrker i høj grad det sociale liv på arbejdspladsen. Det er specielt vigtigt for en virksomhed at afholde events som har til formål at sammenholde medarbejdere på tværs af hinanden. Det skaber bla. forståelse, nærvær, & trykhed på arbejdspladsen.
Vi tror ikke på pakkeløsninger, hvis arrangementet skal være en succes og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at arrangere et unikt og perfekt arrangement, som deltagerene aldrig vil glemme. Teambuilding behøver ikke koste en formue for at blive en succes! Det gælder i stedet om, at kunne skabe de rette forhold for alle.

Nogle vælger professionelle, og andre vælger at stå for arrangementet selv. Vi er ekstremt fleksible og kan være jer behjælpelige ved begge muligheder.

Mange efterspørger ofte en pris, men det er næsten umulig at fastsætte, før vi ved hvad forventninger til arrangementet er. Vores erfaring viser, at et budget på mellem 5000-10.000 DKK kan give nogle virkelig uforglemmelige og unikke events.
Du er meget velkommen til at kontakte os på chatten, på mail eller at ringe for at høre nærmere. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med svar.

Det kan være der ikke skal så meget til? Måske løser vi det sammen, på første samtale.
Hvis det nødvendigt sender vi,  kvit og frit, en af vores “lege hjælpere” personligt ud til dig.